Om oss

Om oss

Samlet kunnskap fra IT-bransjen, e-læring, pedagogikk og webutvikling.

Nimblr Security Awareness

Nimblr er et svensk aksjeselskap med hovedkontor i Malmö. Nimblrs innovative Security Awareness-løsninger bygger på samlet kunnskap fra IT-bransjen, e-læring, pedagogikk og webutvikling.

Bak selskapet står grunnleggerne av WeCloud, et IT-sikkerhetsfirma som i over 10 år har arbeidet med skybaserte IT-sikkerhetsløsninger. Sammen med Fuente Interactive Lab, spesialister innen digital kommunikasjon og e-læring, ble selskapet grunnlagt i Malmö i 2019, og har siden vokst raskt.

Nimblrs simuleringer og opplæringsprogrammer er basert på en helhetlig læringsmodell bestående av korte og effektive læringsmomenter som er spesielt utformet for kunnskapsbasert forståelse med atferdsendring som mål. I praksis betyr det at brukeren sjelden trenger å bruke mer enn fem minutter på hvert læringsmoment. Hver interaksjon med brukeren baseres på tidligere aktiviteter og integreres naturlig i den daglige arbeidsflyten. Simulerte angrep som phishing og sosial manipulering tester og forbereder brukerens motstandskraft mot virkelige angrep.

Gjennom en intelligent helhetsløsning for Security Awareness kan Nimblr tilby både små og store organisasjoner relevant opplæring til riktig tid og riktig person, samt minimere risikoen for kostbare og tidkrevende angrep.

Management team

  • Andreas Dahlen Berglund, Chief Executive Officer
  • Karl Andersson, Chief Financial Officer
  • Rikard Zetterberg, Content Manager
  • Martin Prieto, Head of design & development
  • Aron Hallborg, Chief Marketing Officer