FAQ

FAQ

Vanlige spørsmål og svar

Hva koster det?
Prisen er basert på antall brukere og betales månedlig eller for hele avtaleperioden på forskudd. Kontakt oss for tilbud.

Hvor mange kurs inneholder Nimblr Security Awareness?
Innholdet i tjenesten utvides og oppdateres kontinuerlig. I tillegg til 14 Micro Trainings om blant annet Fysisk IT-sikkerhet, Malware og Sikker surfing tilbys løpende Zero-Day-Classes om aktuelle trusler og svindelforsøk.

Hvordan aktiverer jeg Security Awareness-programmet?
Nimblr Security Awareness er enkelt å aktivere. Last opp brukernes navn og e-postadresser eller synkroniser mot Azure og klikk på start! For å optimalisere opplæring og simuleringer angis informasjon om bedriften og kontaktpersonene dine i Nimblr-portalen.

Kan jeg «whitelable» innholdet?
Kurs og kommunikasjon med brukerne inneholder automatisk navnet på bedriften din. Nimblr tilbyr integrations-partners whitelabeling i fullskala.

Kan jeg lage egne kurs?
Nimblr tilpasser automatisk innholdet til bedriften din, men gir også mulighet til å lage egne, bedriftsspesifikke kurs og simuleringer i samarbeid med Nimblr som distribueres via Nimblr-plattformen.

Hva gjør jeg for å unngå at simuleringene stoppes av spamfilteret?
Hvitelist Nimblrs IP-adresser for å unngå at simulerte angrep stoppes av spamfilteret ditt. Nimblr tilbyr ferdige veiledninger for de fleste e-postsystemer og spamfiltre.

Hva skjer når brukeren min har fullført alle kursene?
Ettersom nye trusler dukker opp daglig, produserer Nimblr stadig nytt innhold for å holde brukerne oppmerksomme. Micro Training om blant annet Fysisk IT-sikkerhet, Malware og Sikker surfing gjentas som standard etter 18 måneder, avhengig av brukerens respons på simuleringer og kontrollspørsmål.

Er det støtte for andre språk enn norsk?
Ja, Nimblr tilbyr flere språk og husker automatisk den enkelte brukerens språkvalg, slik at all senere kommunikasjon og opplæring tilbys på det valgte språket.

Kan jeg teste løsningen før jeg kjøper den?
Ja, du kan teste løsningen i en kortere periode, der vi også kan øke hyppigheten på øvelsesmomentene for å gi et bedre helhetsbilde. Vi tilbyr dessuten en gratis demo, der du kan stille spørsmål til en av ekspertene våre.

Er Nimblr en e-læringsplattform?
Nimblrs nettbaserte Micro Training ligner til en viss grad e-læring, og mange av utviklerne våre har lang erfaring innen e-læring. Den største forskjellen sammenlignet med tradisjonell e-læring er vår intelligente motor, som kobler brukernes atferd til et dynamisk opplæringsprogram som stadig oppdateres og tilpasses ut fra aktuelle sikkerhetstrusler. Derfor foretrekker vi å kalle oss «IT-sikkerhetsfirma» snarere enn «e-læringsfirma».

Hvem er Nimblrs kunder?
Alt fra små bedrifter med 4–5 ansatte til kommunale virksomheter og storkonsern med flere tusen ansatte øker IT-sikkerhetsbevisstheten med Nimblr. Kontakt oss for referanser!

Kan jeg kjøpe Nimblr som privatperson?
Nei, for øyeblikket tilbyr vi kun lisenser til bedrifter.

Er support inkludert?
Ja, Nimblrs standard lisensavtale inkluderer gratis support. Vi samarbeider også med mange dyktige partnere som kan tilby tilleggstjenester og konsultasjon.

Hva skjer hvis en bruker ikke gjennomfører sine Micro Trainings?
Brukere som ikke gjennomfører Micro Trainings de får invitasjon til, vil få en påminnelse én gang i uken. Som administrator kan du enkelt lage en rapport som viser hvilke brukere som er på etterskudd.

Hvordan behandler Nimblr personopplysninger?
Nimblr leverer databehandleravtale til alle kunder og etterlever alle relevante personvernregler (GDPR). Les gjerne vår personvernerklæring.

Er det tillatt å bruke kjente varemerker og logoer i simulert phishing?
Å inkludere kjente varemerker og logoer i simulerte nettfiskeangrep tjener et nytt, pedagogisk formål og kan karakteriseres som «fair use». Logoer og varemerker brukes på en annen måte (ikke relatert til markedsføring) og til et annet formål (opplæring og økt sikkerhetsbevissthet). Slik bruk undergraver ikke opphavsrettsinnehaveren eller markeder der opphavsrettsinnehaveren har interesser.