Setup & Organization Screening

Setup & Organization Screening

Security Awareness skal være enkelt for både administratorer og sluttbrukere. Nimblr konfigureres i tre enkle trinn, og det tar sjelden mer enn en halvtime å komme i gang med et bedriftstilpasset Security Awareness-program.

Kom raskt i gang

Det første trinnet for å komme i gang med Nimblr Security Awareness er å hviteliste de IP-adressene systemet benytter for å sende brukerne dine simulerte angrep. Nimblr tilbyr enkle veiledninger som beskriver hvordan en korrekt hvitelisting skal konfigureres for de vanligste e-postsystemene og spamfiltrene.

Enkel brukeradministrasjon

Før Nimblr Security Awareness kan aktiveres, må brukernes navn, e-postadresse og eventuelt telefonnummer registreres. Disse opplysningene kan angis manuelt, lastes opp som CSV-fil eller ved at systemet kobles til bedriftens Microsoft Azure Active Directory.

Fortell om bedriften din, så tilpasser vi oss etter den

For å optimalisere læringen lar Nimblr Security Awareness deg beskrive bedriftens nøkkelpersoner, IT-infrastruktur og ulike systemer i Nimblrs «Organisation Screening». Informasjonen som administratoren velger å registrere, brukes til å tilpasse Micro Trainings, Instant Learning og simuleringer automatisk, slik at de blir relevante og meningsfulle for alle deltakere. Nimblr velger for eksempel å prioritere simulerte angrep som gjelder Microsoft Office 365, for bedrifter som bruker nettopp dette systemet. I øvelser og illustrasjoner brukes bedriftens navn, e-postadresser, lenker og mye mer.

Vi er her for å hjelpe deg

Nimblr tilbyr gratis support og er alltid klar for å hjelpe deg eller svare på spørsmål. Vi har dessuten et stort nettverk av forhandlere og konsulenter som tilbyr både lisensiering og konfigurasjon av Nimblr Security Awareness.

Microsoft Azure Active Directory

I større organisasjoner med mange brukere og mange forskjellige systemer er det ofte fordelaktig å automatisere brukeradministrasjonen. Derfor kan Nimblr Security Awareness integreres med Microsoft Azure Active Directory.

Nimblr Security Awareness kan enkelt og sikkert integreres med Microsoft Azure. Via en App Registration i Azure Active Directory synkroniseres brukerdatabasen, slik at nye brukere automatisk inviteres og aktiveres i Nimblr Security Awareness. Det er mulig å filtrere etter gruppetilhørighet, slik at bare brukere i en bestemt gruppe synkroniseres.

De eneste dataene som hentes fra Microsoft Azure Active Directory ved synkronisering, er fornavn, etternavn, telefonnummer og primær e-postadresse. Informasjonen lagres kryptert i Nimblrs system.

Azure Integration er et alternativ til den manuelle brukeradministrasjonen i Nimblr Security Awareness, der brukere opprettes én og én eller importeres fra en CSV-fil.